Regn, regn och varma underställ

Det har verkligen varit riktigt surt väder här i stan senaste veckorna och snart ska våren vara här, förhoppningsvis. Ett litet glädjeämne är i alla fall att vi har tittat på en liten stuga utanför stan, frågan är dock hur man ska ta sig dit då det inte går några bussar. Min sambo har körkort men jag står utan och det är rätt dyrt att ta körkort och dessutom köpa en bil. Jag funderat över att det kanske är billigare och enklare att skaffa någon form av taxiapp som Uber eller Lyft? Det är cirka 15 kilometer att åka och det vore skönt att ha friheten att kunna ta sig dit när man vill.

Jaja, det beslutet får vänta lite. Nu sitter jag fönstershoppar lite för att göra mig beredd inför första dagen i stugan. Har hittat ett företag som säljer varma underställ, vilket är något som kommer att behövas om det ska fortsätta regna konstant. Det kliar lite fingrarna faktiskt. Att kunna hålla sig varm ute med det varma understället kommer kännas som en dröm.

Usch och fy hoppas nu att vädret vänder så att det har torkat upp en aning ute, så att man slipper kliva i en stor vattenpöl när man är ute och går runt stugan.