Bia hundbädd – Sagas nya favorit

Idag såg jag ett roligt klipp på en katt som sprang ett halv varv i ett motionshjul för att sedan lomma därifrån och lägga sig till synes helt utslagen på mattan. Det fick mig att börja tänka på vår egen hund. Vi har världens lataste hund. Om det finns en genväg tillgänglig i hundlivet kommer vår Saga garanterat att hitta den. Saga är en engelsk bulldog och vi visste att de kan vara lata när vi köpte henne, men hade inte förstått hur lata. Vi har kortat ner vår promenadsträcka då Saga börjar gnälla om hon tycker att vi går för långt. Det finns ju ett talesätt att hunden är lik sin ägare, så detta säger kanske något om mig också.. 🙂

Inför denna sommaren köpte vi en Bia hundbädd för att ha utomhus på verandan och i husbilen. Det tog inte lång tid innan Saga hade tagit den till sig. Jag tycker väldigt mycket om bädden då den är ergonomisk med fasade kanter. Vi vet att Bia gör bra saker och det känns alltid tryggt att köpa produkter därifrån. Saga har inga problem med att komma ut eller att följa med i husbilen, dock kan jag inte påstå att hon blivit mindre lat av köpet.

Lammskinn till vintern

Vi kommer förmodligen att köpa ett lammskinn i mörkgrått till vintern. Vi vet att Saga skulle älska den. Hon älskar att hålla sig varm på vintern. Vi har en öppen eldstad som är hennes stora favorit under kalla vinterkvällar. En annan sak som är bra med lammskinnet är att det skulle passa väldigt bra med resten av vår inredning. Det känns som en säker och bra investering.