Nytt jobb och ny skoterhjälm

Jag har fått ett nytt jobb ett jobb som jag länge ha velat ha. Jag skall upp till norrland och köra hundspann. Jag kommer naturligtvis också att köra skoter. När man kör skoter är det viktigt med rätt skyddsutrustning. Hitta din skoterhjälm hos SMXSports var sajten jag gick in på för att hitta rätt hjälm till mitt äventyr. Det finns många olika modeller av skoterhjälmar att välja på. De flesta hjälmarna kan användas även inom motorsport. Enda skillnaden egentligen på skoterhjälmar och crosshjälmar är att skoterhjälmar har en andningsmask så visiret inte immar igen. Fast det är ju praktiskt även när man kör motorcykel. Fast det är klart det immar ju inte på samma sätt som när man kör på vintern, och motrorcykel kör man sällan på vintern. Men att ha en bra skoterhjälm är bra att ha och på SMXSports hittar man dom.

Eluppvärmd hjälm kan vara skönt

Jag har kört både skoter och motorcykel innan och har faktiskt ett par hjälmar hemma, men jag tänkte att det är dags att investera i en ny och då är det bra att det finns så många skoterhjälmar att välja på sajten SMXSports. Ni kanske tycker att det är riskabelt att köpa en skoterhjälm på nätet men det är fri frakt och gratis retur, så när man handlar från dom  så man kan prova hemma i lugn och ro. När jag var inne på hemsidan såg jag att det fanns eluppvärmda hjälmar, det fanns inte när jag handlade mina första hjälmar. Nu har ju jag glasögon så jag är beroende av en hjälm som inte klämmer när man har på sig sina glasögon, men det finns även sådana hjälmar. Så ska du ut och köra snöskoter köp en ordentlig skoterhjälm.