Friluftsfabriken – för dig som gillar utomhusliv

Friluftsfabriken är en webshop för allt som behövs för ett aktivt friluftsliv. I webshopen hittar du allt från kläder till campingutrustning och utrustning för sport och fiske.

Om du som jag gillar uteliv så tycker jag att du ska kolla in Friluftsfabriken. Jag har köpt friluftsbyxor och jacka från dem. Våra ryggsäckar och underställ kommer också från dem. Vi har varit nöjda med allt vi beställt.

Sommarens äventyr

Under sommarens semester åkte vi norrut och besökte Jämtland och Härjedalen. Hela familjen var pepp på att vandra så det blev flera dagsturer och även en övernattning på fjället i tält.

Alla var nöjda och glada efter denna semester och nästa år satsar vi nog på att ta oss lite längre norrut och tälta fler nätter. Vi kommer att se över utrustningen redan efter jul och beställa det vi saknar eller behöver komplettera från Friluftsfabriken.

Det som är bra med friluftskläder

Ja, givetvis är det bra att de är slitstarka och tåliga. Men det bästa tycker jag är att man kan använda dem året om vid alla möjliga tillfällen. Inte bara under vandring och fjälliv. Jag har mina friluftsbyxor när jag är ute och jobbar i trädgården, när jag går ut med hunden och även på jobbet på förskolan. De är funktionella vid alla tillfällen och jag tycker att de är riktigt snygga också.

Barnen älskar sina friluftsbyxor i stretch. De använder helst dem hela tiden. Och det gillar jag också. De är lätta att hålla rena, torkar snabbt efter tvätt och är slittåliga. Eftersom de har förstärkningar över knäna och rumpan så tål de vild lek. Tidigare hade ungarna mest jeans och dessa fick man lappa och laga ganska ofta när det gick hål på knäna.

Våra fleecetröjor är också flitigt använda. Både som ytterplagg nu när hösten börjar smyga sig på och som inneplagg under vintern. Denna vinter blir de nog extra användbara eftersom elpriserna börjar raka i höjden.