Ljuva, ljuva noter

Sångfåglar i London

Jag tror att vi alla kan komma överens om att musik är superviktigt på resan. Om man gillar sång kan jag verkligen tipsa om en shop som säljer noter bland annat, det är värt att kika in där. Jag är ju en typisk sångare och har alltid gillat att sjunga. Har också alltid gillat att stå i centrum. Ni som tror på stjärntecken vill säkert då veta att jag är ett lejon om det säger er något – vilket jag tror att det gör. Jag tog självklart sånglektioner som barn, något som kanske sticker folk i ögonen, men vad är skillnaden på passion? I London kan jag lova er att många tagit sånglektioner och dylikt. Teatern är ju väldigt stor i London så, där har ni det.

Musikens påverkan

Jag är så oerhört tacksam att musiken är en så stor del av mitt liv. Det tror jag nästan alla är, men man vet aldrig. Jag vet att det är så många som säger att musiken betyder allt för dem, och jag kan verkligen bara instämma. Musik hjälper alltid mig genom svåra stunder (och glada). Men det är när man verkligen behöver musiken som allra mest som den knackar på dörren. Olika musik kan ju verkligen påverka humöret åt vilket håll som helst egentligen också. Det är väldigt roligt hur bara några noter kan göra så egentligen. Eller jag skulle nog säga att det är otroligt. Men det är musikens påverkan, som vi alla har känt på minst en gång i livet vill jag lova.